IIsutm
Image default
Computers / Security

Auto verkoop tips

Auto verkopen? Lees dan dit artikel eens aandachtig door. Wij geven je gratis tips om je auto makkelijker en sneller te verkopen!

Auto verkopen niet altijd even leuk

Verkopen is een vak en dat is niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen vinden het niet eens leuk om iets te verkopen, zeker geen auto. Een auto verkopen is ook heel wat anders dan iets verkopen in een winkel. Je moet namelijk de ander overtuigen om jouw auto te kopen. Vaak krijg je te maken met zeikerds die je auto eerst afkraken en vervolgens nog een proefrit willen maken. In je onderbuik voel je al dat het niet de kant opgaat zoals je wilt, maar stemt in. Je wilt immers de auto verkopen. Na de proefrit beginnen de onderhandelingen en krijg je vaak een onzin bod waar je liever de auto niet voor wilt verkopen. Je auto verkopen aan een particulier is vaak best nog wel lastig.

 

Onzin reacties

Wat ook vaak lastig is, is het aantal (onzin) reacties die je krijgt wanneer je de auto op Marktplaats zet. Veel handelaren reageren massaal en doen je een voorstel. Meestal is dit een flink stuk onder prijs van wat hij waard is. Ergens logisch want de handelaar koopt de auto in en verkoopt deze zelf weer door. Zonder goede inkoopprijs heeft het geen zin om de auto in te kopen. Jammer genoeg wordt je hier mee lastig gevallen. Niet alleen per mail maar ook per telefoon, mits het nummer vermeld staat. In je advertentie vermelden dat het geen zin heeft om lager te bieden dan een x bedrag heeft ook vaak geen zin. Handelaren kijken alleen maar naar de titel en prijs en doen vervolgens een bod dat ongeveer 25% lager is.

De oplossing

Je auto verkopen doe je het snelst en makkelijkst via een online autoveiling zoals ‘gratis mijn auto verkopen’. Zonder kosten te maken kun je de auto verkopen. Na het aanmelden kunnen autobedrijven meteen beginnen met bieden. Na 24 uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Jij bepaalt of je de auto wil verkopen tegen het hoogste bod of niet. Wat je ook doet, beide gevallen zijn gratis. Je kunt dus gratis je auto verkopen via deze weg. Sluit je de deal dan spreek je af met de koper waar en wanneer je de overdracht plaats wil laten vinden. Bij de overdracht ontvang je meteen de vrijwaring en het afgesproken geldbedrag. Super easy dus.

 

Related Posts

Het ICT bedrijf uit Veenendaal helpt mijn bedrijf goed!

Webwinkels en online shoppen kent veel voordelen

Een gloednieuwe plotter gekocht bij Repromat!