IIsutm
Image default
Computers / Security

BBQ liefhebber? Koop dan een Big Green Egg!

Houd jij ook zo van barbecueën? Dan moet je beslist de Big Green Egg kopen! De Big Green Egg is namelijk de ideale manier om makkelijk, veilig en gezond te barbecueën. Zijn naam heeft hij te danken aan zijn unieke vorm welke lijkt op een groot groen ei. Deze bbq is gebaseerd op het Oosterse principe waarbij de houtskool warmte optimaal wordt benut om voedsel te bereiden. Door de vorm komt er een warmtecirculatie tot stand welke optimaal is. Hierdoor krijg je een fantastische smaak. De gebruikte materialen zijn zeer zorgvuldig gekozen om de beste resultaten te halen. Hierbij is gebruik gemaakt van keramiek en roestvrij staal. Naast een temperatuurregeling heeft hij ook aan de buitenzijde een temperatuurmeter zitten, zodat je ook precies weet wat er binnenin gebeurt.

 

Big Green Egg is breed inzetbaar

De Big Green Egg is zeer breed inzetbaar. Je kunt er mee bakken, braden, grillen, koken en roken. Niet alleen is hij geschikt voor het bereiden van vlees maar ook voor groenten, aardappelen, pizza, brood en ga zo maar door. Deze unieke bbq is in verschillende maten verkrijgbaar waaronder mini, minimax, small, medium, large, xlarge (xl) en xxlarge (xxl). De XXL is natuurlijk zeer geschikt voor grote gezinnen en partijen. Hij heeft een hoogte van 100cm en een diameter van 74cm en een kook oppervlak van 4336 vierkante centimeter, een hele grote jongen dus. Ook zijn gewicht is stevig want deze outdoor cooker weegt maar liefst 222 kilo! De Big Green Egg small is daarentegen een van de kleinste modellen met en hoogte van 61cm, een diameter van 33cm, een koop oppervlak van 855 vierkante centimeter en een gewicht van 36kg.

 

Accessoires

Voor de Big Green Egg zijn ook vele accessoires verkrijgbaar. Denk daarbij aan een ‘deep dish pizza stone’, een ‘eggcelerator, een ‘vertical chicken roaster’ of een ‘round grill wok’. Zo zijn er meer dan 50 accessoires verkrijgbaar!

De Big Green Egg barbecue kun je kopen bij de BbqGreenEggStore.

 

Related Posts

Meeting & wellness Amsterdam

Vergroot je bereik met Google Ads

Waar moet een conversiegerichte website aan voldoen?