IIsutm
Image default
Computers / Security

Breed aanbod aan postdozen vindt u bij Dozenhal!

Moet uw bedrijf in deze verwarrende tijden met het corona extra veel bezorgen en verzenden aan de hand van postdozen? Dat komt in uw geval dan goed uit, want u kunt bij Dozenhal goedkoop postdozen bestellen. Dozenhal beschikt over een breed aanbod aan kartonnen dozen, verzendverpakkingen en accessoires. U kunt onder andere bij Dozenhal terecht voor palletdozen, tabaksdozen, gebruikte dozen en nieuwe dozen. Daarnaast verkopen we dus ook verschillende postdozen, ze verschillen namelijk qua formaat. De ene postdoos is natuurlijk groter dan de ander of juist erg compact. Mocht u nog uw bedrijfslogo of iets dergelijks op de kartonnen dozen willen laten drukken, dan kan dit natuurlijk ook bij Dozenhal. Neem gerust contact met Dozenhal op via www.dozenhal.nl om uw wensen te bespreken.

Van palletdozen tot postdozen: Dozenhal heeft het allemaal

Zoals reeds genoemd beschikt Dozenhal over een breed aanbod aan kartonnen dozen. Ons gehele aanbod bestaat uit: nieuwe dozen, gebruikte dozen, tabaksdozen, palletdozen, octabins, bedrukte dozen en postdozen. De postdozen vallen onder de categorie verzendverpakkingen. Hier vindt u ook nog enkele handige producten, zoals tape om uw doos te beschermen tegen beschadiging. De gebruikte dozen zijn nog van hoge kwaliteit en zijn duurzaam doordat we ze op deze manier recyclen. De tabaksdozen en palletdozen worden vooral gebruikt voor het vervoeren van zware producten. De octabin heeft een achthoekige vorm en is daarom vrij speciaal. Daarnaast kan deze doos ook zware gewichten tillen. De bedrukte dozen zijn het ideale visitekaartje voor uw bedrijf, omdat u op deze manier uw naam bij de klant laat hangen. We verkopen ook nog massieve platen ter ondersteuning van de kartonnen dozen. Kies voor Dozenhal en u krijgt gegarandeerd genoeg dozen om uw producten te versturen.

De professionaliteit van Dozenhal

Dozenhal’s expertise ligt in het verkopen van kartonnen dozen. Inmiddels is Dozenhal al tientallen jaren actief op deze markt. Daarom kunt u gegarandeerd rekenen op genoeg kennis van onze medewerkers en zij helpen u ook graag verder als u iets niet weet. Mocht u nog vragen hebben of problemen, dan kunt u gerust contact met Dozenhal opnemen via de gegevens op www.dozenhal.nl.