IIsutm
Image default
Computers / Security

Cisco switches tegen scherpe prijzen

Cisco switches tegen scherpe prijzen

Bij Holland Hardware vindt u een ruime keuze Cisco switches van hoogwaardige kwaliteit. U kunt dankzij deze handige apparatuur van één bekabelde netwerkaansluiting meerdere aansluitingen maken en dit zonder snelheidsverlies! Zo kunt u een notebook, printer en pc allemaal tegelijk op een switch aansluiten. Het merk Cisco is wereldwijd een bekend merk en marktleider in IT. Alle Cisco switches uit het assortiment van Holland Hardware worden gecontroleerd aan de hand van een vaste procedure. Op deze manier bent u verzekerd van topkwaliteit Cisco switches.

Het assortiment Cisco switches

Vergelijk de kortingen van Holland Hardware met andere prijzen en u ziet dat sommige kortingen wel oplopen tot 90%. Vrijwel iedere Cisco switch kan binnen 24 uur geleverd worden. Een kleine greep uit het aanbod van Holland Hardware:

  • Cisco switch catalyst 2960
  • Cisco switch catalyst 3560
  • Cisco switch catalyst 3750
  • Cisco switch catalyst 3850
  • Cisco switch catalyst 4500
  • Cisco switch catalyst 4900
  • Cisco switch catalyst 7000 9
  • Cisco switch catalyst 9500

Maak kennis met de 3560 series indien u op zoek bent naar de volgende generatie, energie-efficiënte 3-laagse switches van Cisco. De serie ondersteunt de Cisco EneryWise-technologie. Deze technologie helpt bedrijven bij het stroomverbruik van netwerkinfrastructuur en netwerkapparaten. U kunt hierdoor uw energiekosten verminderen. Voor industrie en distributie is de bekende 4500 serie het meest ingebouwde modulaire platform. Deze switches bieden geconvergeerde toegang per systeem. De 4900 serie is ideaal voor ruimtebeperkte implementaties. De switches leveren hoge prestaties, interface flexibiliteit en multilayer support. De 700 9-Slot switch is met een kleine vormfactor, hoge beschikbaarheid en uitzonderlijke prestaties ontworpen om in de behoefte van de meest veeleisende datacenteromgevingen en campuskernimplementaties te voldoen. Naast vele soorten switches biedt Holland Hardware ook een ruime collectie Cisco firewalls.

Breng een bezoek aan de website

Goed materiaal, daar begint een goed netwerk mee. Bij een goedwerkend netwerk is weinig onderhoud nodig en nauwelijks sprake van vertragingen en hickups. Holland Hardware biedt nieuwe, pre-owned en refurbished network hardware van A-merken, zoals Cisco. Heeft u het assortiment bekeken en een switch gevonden die aan uw wensen voldoet? Vraag direct een offerte aan. Meer weten over onze kwalitatieve hardware oplossingen? Breng een bezoek aan de website van Holland Hardware.

https://www.hollandhardware.com/nl/

Related Posts

Hoe kun je aan cloud hosting doen?

IT voor KMO

NuCall was onze redding in communicatie