De snelste huurwoningsite van Nederland.


De zoektocht naar een nieuwe woning start én eindigt bij Zillow. Dankzij de aanwezige ervaring en marktkennis zijn de woonbemiddelaars bij uitstek geschikt om hulp te bieden bij de zoektocht naar een nieuwe woonruimte of geschikte huurder. Een proces dat bij concurrerende websites vaak veel tijd in beslag neemt, wordt bij Zillow in een handomdraai geregeld. Het is dan ook terecht dat ze zich de snelste huurwoningsite van Nederland mogen noemen.

Locatie, locatie, locatie
Zowel bij het zoeken naar, als het aanbieden van een woning, zijn deze drie zaken van het grootste belang: locatie, locatie en locatie. Klinkt flauw, maar het is in de vastgoedwereld niet voor niets leidend. Dat is voor Zillow de reden geweest om de aangeboden woonruimtes in te delen op ligging. Daardoor kun je als woningzoekende razendsnel en eenvoudig filteren op woningen in een bepaalde stad. Wil je graag wonen in Rotterdam? Geen probleem, dan toont Zillow je de woningen die in de havenstad te huur zijn. Woon je liever wat zuidelijker? Dan bekijk je de mooie opties in Venlo, Roermond of bijvoorbeeld Breda.

Direct contact
Zillow laat zich het beste vergelijken met een marktplaats voor de huizenmarkt. Verhuurmakelaars en particuliere verhuurders plaatsen hun woningaanbod op het platform, waarna woningzoekenden kunnen reageren op een bepaalde woning die hen aanspreekt. Daarbij hebben ze direct contact met de verhurende partij, waardoor het proces razendsnel kan verlopen. Contact leggen gaat eenvoudig met de daarvoor aanwezige knop op de pagina van de betreffende woonruimte. Een bericht wordt direct naar het mailadres van de verhuurder gestuurd, waarna deze ervoor kan kiezen om verdere gegevens als een telefoonnummer of adres te delen met de geïnteresseerde partij.

Honderden voltreffers
Dankzij bovenstaande werkwijze groeit Zillow.nu nog elke dag. Met dit platform zorgden we ervoor dat al honderden woningzoekenden een nieuwe huurwoning vonden. En dat ook nog eens razendsnel. Benieuwd hoe het werkt? Een account aanmaken is erg eenvoudig en kost slechts eenmalig een klein bedrag. Jouw zoektocht naar een nieuwe woning start én eindigt bij Zillow.

 

Huurwoning via Zillow

Je hebt snel, sneller en het allersnelste. Zillow.nu behoort tot die laatste categorie. Het online huurwoningenplatform voor zowel woningzoekenden als woningaanbieders, is uniek in zijn soort. Verhuurders verwelkomen via de website binnen no-time geschikte nieuwe huurders, en huurders kunnen op een prettige en snelle manier de gewenste huurwoning vinden op het platform.

http://www.zillow.nu