IIsutm
Image default
Computers / Security

Deltics.nl – ICT beheer

Voor de continuïteit van uw bedrijf is het optimaal functioneren van de IT-infrastructuur cruciaal. Het goed ontwerpen en instaleren van een passende infrastructuur is van belang, evenals het onderhouden en beheren ervan. Deltics is in staat uw bedrijfsactiviteiten te bevorderen door het toepassen van ICT beheer. Zo kunt u zich focussen op uw eigen business. Wij ondersteunen u graag bij het optimaal beheren van uw ICT-omgeving, zodat u altijd uw werk kunt doen en toegang heeft tot uw systemen en documenten.

Waarom uw ICT beheer aan Deltics overlaten?

  • Wij hebben een eigen Network Operating Center (NOC) dat 24/7 beschikbaar is. Hierdoor zijn wij in staat uw beheer 365 dagen per jaar over te nemen.
  • Deltics hanteert een single point of contact naar u toe, maar aan de achterkant zijn we een flexibele multi-vendor organisatie en onderhouden we nauwe contacten met leveranciers. Wij kunnen hierdoor een snelle responstijden garanderen.
  • Onze ondersteuning gaat ver. Van server-, storage- en netwerkinfrastructuren tot besturingssystemen en applicaties. Elk met specifieke ondersteuningsmogelijkheden.
  • Deltics biedt maatwerk: pro-actieve of reactieve support. Outsourcing of uitwijkmogelijkheden. Telefonisch, remote of on-site; wij kunnen onze ondersteuning geheel afstemmen op uw behoefte. Wij streven ernaar problemen te voorkomen. Indien dit niet lukt, zorgen we voor een snelle, adequate aanpak van vragen en problemen door onze professionele mensen met een hoog kennisniveau. De onderhoud- en beheerafspraken van Deltics passen altijd bij uw organisatie, daar zorgen we voor!

 

http://www.deltics.nl

Related Posts

Het belang van Office 365 backup voor uw onderneming

Kunststof kozijnen zijn weer helemaal hip

Hier kun je een laptop samenstellen