IIsutm
Image default
Computers / Security

Dit moet je weten over een patchkast

Een patchkast is een kast waar alle kabels van de aansluitingen met de verschillende apparatuur met elkaar worden verbonden. Ideaal om te hebben in jouw bedrijf, want zo weet je zeker dat je apparatuur en kabels zijn beschermd. Wil je ook graag een patchkast kopen? In deze blog zeggen we je waar je de perfecte patchkast vindt.

Een stukje zekerheid

Het hebben van een patchkast heeft diverse voordelen. Met een patchkast kun je jouw netwerken beschermen en beveiligen. Zo voorkom je dat jouw server niet meer werkt binnen jouw onderneming en dat je klanten jou niet meer kunnen bereiken. Kortom: een patchkast biedt jou een stukje zekerheid.

Aanbod

Bij Serverkast.com vind je diverse patchkasten die je kunt bestellen. De patchkasten zijn voorzien van een 19 inch profiel waarin 19 inch apparatuur kan worden geplaatst. Bovendien heb je de keuze uit een 60cm en in 80cm brede variant. Bovendien bestaat er een groot verschil wat betreft de deuren van de patchkasten. Kies je voor een glazen of een geperforeerde deur? Een glazen deur is geschikt voor apparaten die niet zo warm worden, terwijl een geperforeerde deur juist ventileert.

Waarom bestellen bij Serverkast.com?

Nu vraag je je misschien af waarom we je juist aanbevelen om je patchkasten te bestellen bij Serverkast.com? Het heeft diverse voordelen. Allereerst zijn de patchkasten voorzien van ventilatiegaten in de bodem- en dakplaten. Bovendien zijn ze voorzien van een kabelinvoer aan de boven- en onderkant.

Ook een patchkast kopen?

Wil je ook graag een patchkast kopen bij Serverkast.com? Maar kom je er zelf niet helemaal uit? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder zodat je een juiste keuze maakt.

https://www.serverkast.com/

Related Posts

Veilig handelen in crypto met eToro, lees de review.

Het vinden van een juist bedrijf

Hoe maak ik mijn computer sneller?