IIsutm
Image default
Computers / Security

Een gloednieuwe plotter gekocht bij Repromat!

Als bedrijven gingen wij laatst op zoek naar een nieuwe plotter voor op één van onze afdelingen. We hadden al een goede plotter gekocht, die we pas een paar weken hebben, maar hij doet al sinds dag 1 niet precies wat we willen. Hij blijft steeds haperen en meer, daarom brachten we deze plotter terug en gingen we op zoek naar een ander. Maar we hadden echt geen idee waar we moesten beginnen met zoeken.

Een goede plotter vinden voor ons bedrijf

De oude plotter die we eerst hadden, kochten we bij een bedrijf die bij ons vlakbij in de buurt zit. De eigenaar die ons de machine had verkocht zei wel dat er een paar fabrieksfouten in de programmering zaten, maar dat het niet een probleem zou zijn. Helaas was dit wel een probleem. Na een tijdje zoeken in onze omgeving konden we niet veel bedrijven vinden die een goede plotter verkochten. Daarom schakelde wij over naar het internet waar ze meer aanbod hadden. Alleen al toen we op plotter zochten, kregen we al meer dan 100 resultaten. Maar één bedrijf die sprong er voor ons uit en dat was het bedrijf Repromat. Daar stonden goede reviews van andere klanten, dus gingen we kijken of ze een plotter voor ons hadden.

Beste keuze die we ooit hebben gemaakt!

Het assortiment van Repromat was erg breed en we hadden een keuze van hier tot Tokyo. Van allerlei soorten printers en scanners tot mooie plotter die we zo graag wilde! Ze hadden allerlei versies die allemaal hun unieke eigenschappen hadden. Het was een moeilijke keuze, maar uiteindelijk met deskundig advies van Repromat hebben we een nieuwe plotter kunnen aanschaffen. We zijn super blij met ons nieuwe product. Hij doet wat die moet doen en nog veel meer!

Bezoek de webshop

Wilt u het hele assortiment van Repromat bekijken of heeft u nog specfieke vragen over de producten of het bedrijf zelf? U kunt via onze website www.repromat.nl alle informatie vinden die u zoekt. Een andere optie is dat u ook onze showroom kan bezoeken. Daar staan alle producten op een rij gepresenteerd met een deskundige medewerker waar u alles kunt vragen.

Related Posts

Het ICT bedrijf uit Veenendaal helpt mijn bedrijf goed!

Kan jij zonder internet?

Deltics.nl – ICT beheer