IIsutm
Image default
Computers / Security

Een virtual assistant van Sam assistants

Bent u op zoek naar een virtual assistant? Bij Sam Assistants kunt u een virtueel assistents inhuren zodat u zich niet hoeft te richten op administratieve taken. Een virtueel assistent zorgt ervoor dat u en uw website online beter zichtbaar worden en houdt daarom uw contentkalender, uw blogs en nieuwsbrieven bij. Ook kan een VA uw social media platforms bijhouden, afspraken voor u inplannen en uw mailbox onderhouden.

Waarom een virtual assistant?

Een virtual assistant kan ervoor zorgen dat u meer tijd overhoud voor andere belangrijke zaken in uw bedrijf zoals bijvoorbeeld de verkoop en financiën. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken om andere bijzaken omdat onze assistenten die allemaal voor u regelen. Wij raden aan om één van onze assistenten in te schakelen als de dagelijkse taken te veel aandacht vragen waardoor u geen tijd overhoud voor bijvoorbeeld marketing en communicatie activiteiten, als u beter online vindbaar wilt zijn en dus meer potentiële klanten kan bereiken of als u geen kennis heeft van marketing- of administratieve activiteiten. In dat geval bieden wij een assistent op afstand. Alle assistenten zijn flexibel inzetbaar en werken vanuit hun eigen werkplek dus u hoeft hen niet aan te nemen bij uw bedrijf. U betaalt de assistent geen marktconform loon maar schaft een pakket aan voor een vast bedrag. Voordelen van deze assistenten is dat, wanneer er één ziek is, wij bij am Assistants er altijd voor zorgen dat u binnen 48 uur een nieuwe assistent klaar heeft staan. Er is altijd back up bij afwezigheid – dit is niet zo als u kiest voor een ZZP-er. U bent dan altijd afhankelijk van die ene persoon. Ook hebben al onze assistenten de juiste kennis en vaardigheden om de taken uit te voeren.

Assistent op afstand

Dat uw assistent op afstand werkt, hoeft geen enkel probleem te zijn. U kunt zelf kiezen hoe u het liefste communiceert met uw assistent; bijvoorbeeld via e-mail of per Skype. Wij werken vanuit een Cloud zodat de assistent bij uw documenten kan komen, als u hier toestemming voor geeft. U kunt verder voortgang bijhouden en u kunt deadlines stellen zodat u zeker weet dat de taken op tijd af zijn.

Bron: https://sam-assistants.nl/virtual-assistant/.

Related Posts

Een veilige vps server krijgen

Verschillende machines bij Repromat kopen

Waarom kiezen voor een HP laptop?