IIsutm
Image default
Computers / Security

Een vps server

Er komen tegenwoordig steeds meer bedrijven die zich gaan specialiseren in verschillende online activiteiten. Een steeds bekender wordende activiteit online is de vps server. De vol uitgeschreven naam van de vps server is de virtual private server. In het Nederlands vertaald is dit een virtuele privé server. Dit wil dus zeggen dat jij een eigen server hebt die jij dus ook daadwerkelijk zelf in beheer hebt. Je kunt dus zelf bepalen wie er bij je server kan. Daarnaast kun je ook zelf bepalen welk besturingssysteem je op je server wilt. De ene persoon is namelijk meer van Windows terwijl de ander Android beter vindt. 

Weet wat je nodig hebt 

Voordat je een vps aanschaft is het natuurlijk wel handig om te kijken naar wat je allemaal nodig hebt in zo’n server en of je wel genoeg hebt. Na een paar weken ben je er namelijk al wel achter of je genoeg geheugen en capaciteit gehuurd hebt of dat je eigenlijk te weinig of teveel hebt. Het voordeel is dan dat je in overleg met het bedrijf waar je de server hebt gehuurd, er gekeken kan worden of het meer of minder kan worden. Aan de hand hiervan wordt het contract ook veranderd en moet je meer of minder gaan betalen per maand.

De prijzen bij Tilaa

De prijzen van Tilaa hangen af van het contract dat je met hun afsluit. De ene persoon heeft namelijk een groter contract met meer geheugen en capaciteit dan de andere persoon. Het is namelijk zo: hoer meer geheugen en capaciteit je hebt, hoe meer geld je per maand moet betalen.

Related Posts

Kunststof kozijnen zijn weer helemaal hip

Een goede iPhone reparatie is van belang

Kan jij zonder internet?