IIsutm
Image default
Computers / Security

Eindelijk een goede telefoonservice voor mijn bedrijf

Sinds een paar maanden ben ik op zoek naar een nieuwe telefoonservice voor mijn bedrijf. We hadden eerst een samenwerking met een ander bedrijf, maar dat bedrijf behandelde zijn klanten niet goed en is uiteindelijk failliet geraakt. Daarom moest ik op zoek naar een ander telecom bedrijf wat ons goed kon helpen in de telefoonservice. Maar waar moesten we beginnen met kijken? En wat was voor ons de beste keuze?

Onze telefoonservice flink veranderen

De eerste telefoonservice die we hadden aangeschaft voor het bedrijf is nu erg ouderwets. We konden alleen met de telefoon bepaalde dingen opnemen en als antwoordapparaat gebruiken en de telefoonlijn naar een andere lijn versturen. Maar tegenwoordig kun je zo veel meer ermee. Van de klant even een bandje te laten luisteren met een bepaald keuzemenu tot aan het per afdeling een ander geluid te geven. Dat wilden ik ook graag voor het bedrijf, dus ben ik gaan zoeken op het internet of ik daar iets tegen kwam wat me zou kunnen helpen. Al snel kwam ik op de website van Free Voice terecht en zag dat ik daar een goed aanbod kon krijgen voor wat ik zocht. Dus besloot ik contact op te nemen om meer details te krijgen.

Soepele communicatie

Na een goed gesprek met de medewerker van Free Voice wist ik zeker dat zij mij van dienst konden zijn. Ze boden aan dat zij de telefonie voor twee dagen zouden doen qua antwoordservice en dat ons bedrijf daarna kon beslissen of we dit graag wilden. Maar het was zelfs beter dan ik had verwacht! Alles ging erg soepel zonder enkele ruis. De klanten merkte ook meteen dat de communicatie beter ging via de telefoon. Nu hebben we de telefoonservice van Free Voice en we willen niet meer terug.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Free Voice? Waar wacht u dan op? Ga naar www.antwoordservice.nu voor meer informatie over alles wat zij voor u kunnen betekenen in de telecom en communicatie in uw bedrijf. Zij staan graag voor u klaar om te helpen. Bekijk deze telefoonservice.

Related Posts

Kan jij zonder internet?

Een gloednieuwe plotter gekocht bij Repromat!

Een veilig en persoonlijk cadeau: webcam cover bedrukken