IIsutm
Image default
Computers / Security

Gebruikte computers en laptops | Naicom systems

 

Naicom systems biedt u voordelige 2e hands en refurbished computers en laptop aan met garantie. Zo heeft u een gebruikte computer of laptop in huis die even goed functioneert als een nieuwe computer of laptop. Daarnaast bieden de refurbished computers en laptops van Naicom Systems u nog meer voordelen. 

 

Naicom Systems 

Naicom Systems biedt verschillende computers en laptops aan van de beste merken.  Het bedrijf is een klassieke computerwinkel en verkoopt ook componenten, randapparatuur en printercartridges. Naicom systems geeft u daarnaast altijd garantie op uw nieuwe of gebruikte computer of laptop. Zo weet u dat u zich geen zorgen hoeft te maken als uw apparaat kapot gaat. 

 

Refurbished computers en laptops 

De gebruikte computers en laptops zijn allemaal refurbished. De apparaten worden van A tot Z nagekeken door de specialisten van Naicom Systems en er worden waar nodig nieuwe onderdelen aangebracht. Bovendien wordt de refurbished computer of laptop van alle nieuwe software voorzien.  Heeft u belangrijke gegevens op uw oude computer die u over wilt zetten op de refurbished computer of laptop van Naicom Systems? Geen probleem, het bedrijf zet dit geheel kosteloos op uw nieuwe apparaat. 

 

Voordelen Naicom systems 

Uw refurbished computer of laptop wordt dus voorzien van alle nieuwe software. Er zijn daarnaast nog meer voordelen als u kiest voor de refurbished computer of laptop van Naicom Systems.  U krijgt 12 maanden garantie op uw apparaat en het bedrijf zet gratis bestanden van uw oude computer over op uw nieuwe refurbished computer of laptop. 

 

Voor het kopen van refurbished computers of laptops  moet u bij Naicom systems zijn. U heeft de keuze uit de beste merken en kunt genieten van erg veel voordelen. Wacht niet langer en neem contact op met Naicom systems om te kijken wat het bedrijf voor u kunt betekenen.

http://www.naicom.nl/gebruikte-computers-en-laptops/

Related Posts

Bij KFC draait alles om kip

Veilig handelen in crypto met eToro, lees de review.

Een patchkast kopen?