IIsutm
Image default
Computers / Security

ICT beveiliging voor het MKB met antivirus, firewall, meldkamerfunctie en meer!

Veilige werkplekken, dat wil elk bedrijf wel! Helaas is niet elke werkplek een veilig oord waardoor uw belangrijke bestanden voor cybercriminelen relatief eenvoudig te downloaden zijn. Dat is wel het laatste dat u wilt, gehackt worden.

Wat is ICT beveiliging van WeCloudit

ICT beveiliging van WeCloudit zorgt ervoor dat u echt veilig bent. Wij installeren de betere security applicaties zodat uw inkomende en uitgaande bestanden en overige datastromen altijd gescant worden. Dit gebeurd niet alleen door middel van anti-virus programma maar ook door middel van een firewall en een spamfilter op uw mailbox.

Hadden wij al iets gezegd over onze meldkamer functie? Die is echt fantastisch en uniek!

Complete internet security

Om er zeker van te zijn dat u geen virussen oploopt tijdens het werken, installeren wij erg goede antivirus software. Deze zorgt ervoor dat virussen buiten de deur blijven. Dat niet alleen, ook uw netwerk moeten we beveiligen. Dit doen we door een firewall te installeren. Een die beter werkt dan de standaard firewall van microsoft of Mac os.

Meldkamer functie

Uw ICT beveiliging richten we zo in dat wij een melding krijgen wanneer u gevaar loopt. Denk bijvoorbeeld aan de virusscanner die door bepaalde software is uitgezet of de firewall die niet meer aan staat. Wij krijgen direct meldingen hiervan zodat we snel en adequaat kunnen ingrijpen zodat u ongestoort en veilig uw productiviteit kan doorzetten.

Standaard in 2 van onze pakketten!

De integratie van ICT beveiliging zit standaard in ons Power + en Ultimate pakket. Wilt u liever onze ICT beveiliging los afnemen? Ook dat kan. Maak dan een offerte op maat en wij komen met een ijzersterk voorstel!

Ga ook voor veilig

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. ICT beveiliging moet makkelijk en toegankelijk voor iedere MKB-er zijn. Daarom zorgen wij voor het beheer van uw ICT beveiliging en zorgt u dat u doet waar u goed in bent.

 

 

https://www.wecloudit.nl/ict-beveiliging/

Related Posts

Op zoek naar meetapparatuur van Chroma

Klaar voor het WK voetbal?

Cryptocurrency, weet waar je in handelt voordat je er geld insteekt!