IIsutm
Image default
Computers / Security

Is cloud hosting veilig?

Er worden tegenwoordig steeds meer dingen met servers en andere technische dingen opgelost. Zo kun je bijvoorbeeld jouw documenten op een externe schijf of server zetten. Dezer server kun je dan huren bij een hostingsbedrijf, en deze kun je ook helemaal naar jou zin in elkaar zetten. Er blijven dan alleen wel een aantal vragen zitten die je aan iemand wilt stellen. Een van de dingen die jij jezelf af kunt vragen is of de servers die je huurt wel veilig zijn. Dit hangt natuurlijk ook af van bij welk bedrij je de servers huurt. 

Welk bedrijf is veilig? 

Je kunt vaak wel zien welk bedrijf veilig is om te huren en welk bedrijf niet. Je moet namelijk goed kijken naar de website van het bedrijf. Als een bedrijf namelijk verschillende keurmerken heeft is dit vaak een teken dat een bedrijf wel goed te vertrouwen is, en dat jij je geen zorgen hoeft te maken of een bedrijf wel betrouwbaar en goed is. Twijfel je nog? Dan kun je het beste nog contact opnemen met het bedrijf en hier dan een gesprek mee aangaan om te kijken of je een klik hebt met de medewerkers van het bedrijf. 

Wat is cloud hosting precies? 

Bij cloud hosting huur je bij een bedrijf een aantal geheugen en capaciteit voor je eigen gebruik. De bestanden die dan op die server komen te staan zijn dus niet helemaal in je eigen beheer en het is dan dus wel fijn dat je een goede band met het bedrijf hebt en dat je op ze kunt vertrouwen, 

Related Posts

PC en laptopservice repareren Utrecht

Surprise maken echt niet moeilijk

Kunststof kozijnen zijn weer helemaal hip