IIsutm
Image default
Computers / Security

IT Twente

Een specialist op het gebied van IT in Twente nodig? Maak kennis met Deltics. Uw IT infrastructuur is de basis voor de gehele IT omgeving, dat weten ze als geen ander bij Deltics. Zij zorgen ervoor dat uw bedrijf(-kritische) IT infrastructuren soepel draaien. Zonder goed fundament stort de complete automatiseringsorganisatie als een kaartenhuis in elkaar. De IT dienstverlening van Deltics is zeer breed. Dit begint bij een goed ontwerp dat aansluit op uw behoeften, maar gaat verder dan dat. Bij Deltics willen ze niet alleen een goed ontwerp, maar hebben ze het doel om u volledig te ontzorgen op het gebied van IT. Ook indien u behoefte heeft aan onafhankelijk advies of een second opinion kunt u bij Deltics terecht. Dankzij jarenlange kennis en ervaring zijn zij in staat u de beste IT oplossingen te bieden.

Waarom IT dienstverlening aan Deltics overlaten?

Deltics voorziet in innovatieve IT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Er wordt veel waarde gehecht aan het bieden van een hoog serviceniveau met proactieve supportdiensten. De specialisten nemen u graag al het werk betreft IT uit handen zodat u zich kunt focussen op uw core business. De IT-consultants en projectmanagers van Deltics creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Deltics is te omschrijven als een slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gemotiveerde medewerkers. Een aantal belangrijke kernwaarden die zij hanteren zijn:

  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Ontzorgen, van klanten, “noaberschap”
  • Vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • Nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Binnen Deltics zijn ongeveer 60 IT-professionals werkzaam die ieder actief zijn in een eigen vakgebied. Klanten kunnen op deze manier maximaal bediend worden. De klantenkring bestaat uit diverse organisaties waarbij IT een kritisch bedrijfsmiddel geworden is. Er zijn zo’n 60 IT-professionals werkzijn die gespecialiseerd zijn in eigen vakgebieden. Zo kunnen wij u als klant maximaal dienen. Onze klantenbase bestaat uit organisaties waarbij IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Deltics verzorgt de IT-infrastructuren bij zowel kleine als grote bedrijven en zorgt ervoor dat uw netwerk helemaal naar behoren functioneert. Wij bieden een verfrissende kijk op IT, nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel. Bent u benieuwd welke vorm van IT in Twente ze voor u kunnen inzetten? Breng een bezoek aan de pagina van IT Twente.

http://www.deltics.nl/

Related Posts

Op zoek naar meetapparatuur van Chroma

Kunststof profielen

Meeting & wellness Amsterdam