IIsutm
Image default
Computers / Security

Kan jij zonder internet?

In het digitale tijdperk van tegenwoordig kunnen mensen eigenlijk niet zonder het internet en de daarbij behorende apparaten. Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze samenleving en is het draagvlak van veel bedrijven.

Zonder internet zitten

Wanneer er een storing is of je zonder internet zit breekt vaak al snel de paniek uit. Het is eigenlijk niet gek, want kunnen we eigenlijk nog zonder? We doen er namelijk meer mee dan dat je in eerste instantie zou denken. Het nieuws lezen we niet meer in de krant maar gemakkelijk online. Dit geldt voor heel veel zaken waar we eerder het internet nooit voor gebruikten. Naast dat we het gewoonweg veel gebruiken is het in veel gevallen ook de basis van veel bedrijven. Voornamelijk bedrijven die zich bezighouden met de online marketing en eigenlijk alles waarvoor je het internet nodig hebt kunnen simpelweg niet zonder. Wanneer er een storing is en het internet eruit ligt kan dit veel problemen veroorzaken. De kans is groot dat een heel bedrijf niet meer kan werken en hierdoor wellicht een dag of zelfs langer helemaal stil ligt. Is het eigenlijk mogelijk om dit te voorkomen? Naast dat je de rekening moet betalen kan je er verder eigenlijk weinig aan doen. Als er een storing is dan heb je dit natuurlijk zelf niet in de hand, het bedrijf wat hier achter zit moet dit oplossen en je kan ernaast erop aandringen weinig aan doen.

Foutieve programma’s

Als je binnen je bedrijf werkt met foutieve programma’s kan dit vervelende gevolgen hebben. Het programma kan een virus met zich meebrengen die veel schade kan aanrichten. Werk je bijvoorbeeld met gevoelige gegevens zoals persoonlijk gegevens van klanten dan wil je natuurlijk niet dat deze zomaar op straat komen te liggen. Zorg er dan ook altijd voor dat je beschikt over legitieme programma’s en wanneer je deze niet hebt is het belangrijk dat je deze licentie aanschaft. Hierbij kan je denken aan een geldige windows 10 licentie of het hebben van een geldig besturingssysteem. Wanneer je deze download is de kans groot dat deze niet geüpdatet worden en dus een makkelijk doelwit zijn voor virussen.

https://softwarelicense4u.com/

Related Posts

Cryptocurrency, weet waar je in handelt voordat je er geld insteekt!

Surprise maken echt niet moeilijk

iPhone reparaties, beter te vroeg dan te laat