IIsutm
Image default
Computers / Security

Klaar voor het WK voetbal?

Het WK voetbal komt eraan. Toch zal er dit jaar weinig oranje in de winkels liggen. Maar, het feit dat ons Nederlands Elftal niet meedoet hoeft niet meteen te betekenen dat er dan ook helemaal geen aandacht voor het WK gaat komen. Integendeel, je kunt in de winkel genoeg acties en speciale aanbiedingen verwachtingen die met het voetbal te maken hebben. Toegegeven, de supermarkten hebben geen spaaracties waar je oranje poppetjes of wat dan ook mee kunt verdienen, maar je kunt tijdens het WK in Rusland toch wel rekenen op ludieke acties. Houd je Plus folder van de week dan ook maar goed in de gaten! 

Geen WK? Toch acties! 

De supermarkten en andere winkels hebben eigenlijk helemaal geen WK nodig om met een bijzondere actie te kunnen komen. Er zal in deze acties dit keer relatief weinig oranje zitten, maar er zijn altijd andere manieren te verzinnen om op het Wereldkampioenschap Voetbal in te haken zonder dat je hier per se ons eigen Oranje bij hoeft te betrekken. Reken er bijvoorbeeld maar op dat bijvoorbeeld de Plus, of een andere supermarkt, een actie gaat organiseren waarbij je voor de BBQ vlees of sausjes uit landen kunt kopen die deelnemen aan het WK. Zo is er op het gebied van eten natuurlijk heel wat te bedenken, maar zo kun je ook creatief zijn met drinken. Er wordt in heel wat verschillende WK-landen wijn gemaakt bijvoorbeeld. 

Toch nog zin in het WK in Rusland? 

Het enthousiasme van de Nederlandse voetbalfans is met het mislopen van het WK door Oranje wel een stukje minder geworden. Toch wil dat niet zeggen dat Nederlandse voetbalfans dan geen plezier kunnen beleven aan het WK voetbal. Je kunt er op rekenen dat er veel spannende wedstrijden komen en dat mensen op gegeven moment wel een favoriet kiezen. Daar komt bij dat het altijd spannend blijft wie het WK nu gaat winnen, of wij daar nu zelf aan meedoen of niet!

https://www.folderbode.nl/

Related Posts

Hoe je gratis je auto verkoopt

ICT beveiliging voor het MKB met antivirus, firewall, meldkamerfunctie en meer!

De gebruiksvriendelijke en betrouwbare Ajax alarmsystemen