IIsutm
Image default
Computers / Security

Kunststof profielen

Kunststof profielen worden voor allerlei toepassingen gebruikt. Zo worden profielen voor plaatmateriaal zijn voor afwerking maar dan van bijv. gemelamineerd spaanplaat. Hoekprofielen, gelijkzijdig of ongelijkzijdig meestal gebruikt ter afwerking.

Wat minder bekend zijn de EPDM platprofielen voor het waterdicht afsluiten van volkernplaten t.o.v. een achter constructie. Kunststof Z-profielen worden vaak gebruikt als waterdorpel boven of onder kozijnen of onderaan kunststof gevelbekleding om het water wat verder van de wand af te voeren.

Met kokerprofielen en plankprofielen kunnen kunststof hekwerken worden vervaardigd, of leidingen worden weggewerkt. Ze zijn onderhoudsarm en hebben daardoor een lange levensduur. De ventilatieprofielen zijn haast altijd verdekt opgesteld, ze zorgen ervoor dat een gevel geventileerd wordt maar ook dat er geen ongedierte achter de gevel kan nestelen.

Het assortiment trapstrippen van NPI verhoogt de veiligheid in huis of kantoor doordat ze ervoor zorgen dat je niet uitglijdt op een gelakte trap en de tegelprofielen van Proline zijn in allerlei variaties te koop, zoals Kunststof, aluminium en RVS. Stuk voor stuk helpen de profielen aan oplossingen die het leef- maar ook gebruiksgemak verhogen.

Vrijwel al onze kunststof profielen worden vervaardigd door middel van het extrusie-proces. Dit proces noemt men ook wel extruderen.

Kunststof extrusie profielen zijn er in alle vormen en formaten. Een groot voordeel is dat de profielen direct in de juiste kleur kunnen worden vervaardigd. Zelfs glashelder of transparant is mogelijk. Daarnaast zijn ook alle oppervlaktestructuren mogelijk van mat, semi glans of hoog glans.

https://www.npibv.eu/kunststof-profielen/

Related Posts

Hoe maak ik mijn computer sneller?

Gebruikte computers en laptops | Naicom systems

Windows Server 2016 is nog volwassener geworden