LED lampen straler in de tuin

Iisutm

De tuin is een belangrijk deel van jouw huis. Niet alleen is dit de plek haar het groen staat, het is ook meestal de looproute naar de deur. Om die reden wil je natuurlijk dat jouw tuin niet alleen heel mooi is, ook wil je dat hij een goede beveiliging biedt.

Door gebruik te maken van goede LED verlichting kan je niet alleen er voor zorgen dat mensen niet struikelen of onverlicht de deur moeten vinden in het donker, ook zorgt het voor een zekere veiligheid. Een LED straler schrikt namelijk inbrekers en andere ongenodigde gasten af.

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om dit licht te maken. Andere opties zijn bijvoorbeeld halogeen verlichting en normale spaarlampen. Toch zijn LED lampen en specifiek een LED straler vele malen beter dan de andere opties. Dit heeft te maken met de vele voordelen die verbonden zijn aan LED lampen.

 

Voordelen van een LED straler in de tuin

 

Een straler in de tuin heeft een aantal eigenschappen waardoor het verschilt met normale verlichting. De twee belangrijkste aspecten van dit soort verlichting zijn:

–      Het moet fel stralen om grote oppervlakten te verlichten.

–      Het gaat vaak kort aan dan weer uit.

Traditionele verlichting heeft het grote nadeel dat het beide dingen niet heel goed kan. Normale lampen zijn niet zo fel en verlichten niet makkelijk het hele looppad. Ook kunnen ze niet goed tegen snel aan en uit gaan. Dit gaat ten koste van de levensduur van de lamp.

Een LED straler heeft hier geen enkel probleem mee. LED verlichting heeft namelijk geen opwarmtijd en kan erg geconcentreerd branden. Hierdoor creëert het veel licht voor bijvoorbeeld een tuin. Ook het veelvuldig aan en uit gaan is geen probleem. LED lampen ondervinden namelijk geen nadeel aan het aan en uit gaan. Hierdoor verlaagt dit proces de levensduur van een LED straler helemaal niet.

Wil jij jouw tuin goed verlichten en veilig houden? Kijk dan eens naar een goede LED straler. LED verlichting is namelijk uitermate geschikt voor dit doeleinde en gaat vele malen langer mee. Echt ideaal voor in de tuin.

https://www.leds-depot.be/