IIsutm
Image default
Computers / Security

NuCall was onze redding in communicatie

Wij hadden drastische hulp nodig van het bedrijf NuCall. Sinds een paar maanden is mijn bedrijf up and running, maar de communicatiemiddelen zijn nog niet helemaal jevanhet. Van onze klanten krijgen we vaak te horen dat onze communicatie via de telefoon erg slecht is en we hebben meerdere keren gehad dat het internet bij ons uitviel en dat wij niks konden doen. Hier waren wij klaar mee en we hadden echt een professioneel bedrijf nodig die ons kon helpen.

Van slechte naar goede communicatie met NuCall

Zonder de hulp van NuCall telecombedrijf had ik al binnen een paar maanden een slechte reputatie gehad door de slechte communicatie. Maar dat was nog voordat we NuCall hadden ingeschakeld. Eerst hadden we nog een ander bedrijf geprobeerd die ons voor een goedkope prijs wilden helpen met het opzetten van een stabiel netwerk en communicatie. In het begin ging alles goed en we dachten het voor elkaar te hebben. Totdat we iets meer gingen leunen op de stabiliteit en dat was een grote fout. Hierdoor hadden we een nog slechtere communicatiesysteem en hebben we meteen de stop eruit gehaald met dit bedrijf. Gelukkig hadden we een back-up bedrijf, NuCall. Dat was onze laatste hoop.

Fijne producten en diensten

We gingen naar het laatste bedrijf dat nog ons kon redden qua communicatie. Ze reageerde snel op ons verzoek en we hadden binnen no-time alle apparatuur van hun gekregen om aan de slag te gaan met hun netwerk en communicatiemiddelen. We waren in het begin een beetje nerveus om alles te gebruiken vanwege onze vorige ervaring, maar uiteindelijk was het een goede keuze om voor NuCall te kiezen. Alles is stabiel en onze klanten hadden meteen door dat het een stuk beter ging. We zijn dit bedrijf erg dankbaar voor hun goede support in de communicatie en we blijven voorlopig trouwe klant.

Bezoek de website

Bent u benieuwd naar alle diensten en producten die NuCall voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie. U kunt ook gerust hun een mailtje sturen met uw vraag of even bellen met de klantenservice.

Related Posts

Online marketing is internet marketing

iPhone reparaties, beter te vroeg dan te laat

Facebook is grootste social media website ter wereld