IIsutm
Image default
Computers / Security

Op zoek naar meetapparatuur van Chroma

Voor onze ICT-afdeling in het bedrijf ben ik op zoek gegaan naar meetapparatuur van het merk Chroma. Sinds wij met dit merk werken, willen we echt niet meer anders. Het heeft onze nog nooit in de steek gelaten als we hem het hardste nodig hadden tijdens bepaalde periodes in het bedrijf. Alleen de apparatuur waar we mee werken was een beetje verouderd en we willen als bedrijf mee gaan met de tijd, dus besloten we de allernieuwste meetapparatuur van Chroma ergens te kopen.

Meetapparatuur van Chroma is moeilijk te verkrijgen

Eerste kochten we altijd onze Chroma meetapparatuur bij een speciaalzaak waar wij goede connecties mee hebben. Maar helaas ging het de laatste paar jaar niet goed met het bedrijf en was deze genoodzaakt te sluiten. Daarom hadden we nu een groter probleem het zoeken van de juiste apparatuur want we wilden echt perse alleen maar die van Chroma. De meeste bedrijven waar we hebben gekeken hadden dat merk niet alleen maar andere merken die ook best populair zijn deze tijd. Maar we bleven volhouden dat we echt Chroma wilden en gingen verder kijken of een ander bedrijf deze had. Uiteindelijk was TTMS het bedrijf waar we terecht konden voor allerlei soorten apparatuur van het merk Chroma.

TTMS was het enige bedrijf

Bij TTMS hebben ze nog veel meer apparatuur dan we hadden gedacht. Eerst hadden we namelijk specifiek op de Chroma apparatuur gezocht in Google, die ons leiden naar de pagina van TTMS met de apparatuur. Uiteindelijk op de homepagina zagen we dat ze nog veel meer verkochten en deze met deze apparatuur en raakte we erg geïnteresseerd in hun bedrijf. Uiteindelijk hebben we TTMS onthouden voor als we later nog iets met de ICT-afdeling willen doen en hebben we de Chroma apparatuur besteld. Ze doen het zoals altijd nog steeds erg goed en wij zijn TTMS dankbaar daarvoor.

Contact

Meer weten over de producten en diensten die TTMS allemaal aanbiedt? Bekijk dan gerust eens de website van TTMS voor meer informatie over het bedrijf en wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Zij staan graag klaar om u te helpen!

Related Posts

Vergroot je bereik met Google Ads

Goedkoop slotenmakersbedrijf

Een veilig en persoonlijk cadeau: webcam cover bedrukken