IIsutm
Image default
Computers / Security

Opslagruimte huren

Bij Opslagman is het mogelijk om voor de hoogste kwaliteit en de laagste prijs opslagruimtes te huren! De laagste prijs kunt u zo controleren bij onze concurrenten, anders zouden we het niet zo makkelijk hier zeggen natuurlijk. Wat betreft de kwaliteit kunnen we het bewijzen. Namelijk, wanneer u bij ons een opslagruimte huurt, dan kunt u een ruimte verwachten die 24 uur per dag, en dan 7 dagen in de week droog en verwarmd blijft. Dit betekent dat uw spullen in uiterst goed staat bewaard blijven terwijl u ze in de ruimt tijdelijk opslaat. Zeker voor houten meubels is het zeer belangrijk om een goede luchtvochtigheid in de ruimtes te behouden, omdat het hout anders krom gaat trekken en vermolmen. Bij ons gebeurt dat dus niet!

Kies voor Opslagman

Naast het feit dat Opslagman de ruimtes droog en verwarmd houdt, zijn er ook nog andere redenen om voor ons te kiezen! Niet in de eerste plaats omdat de condities binnen de ruimtes ervoor zorgt dat er geen rare geuren blijven kleven aan de spullen die erin opgeslagen blijven. Opslagman beveiligt alle ruimtes ook heel goed. We hebben in onze filialen altijd een bewaker die toezicht houdt, en er hangen camera’s die alles in de gaten houden. Daarnaast heeft u twee lagen aan beveiliging bij uw eigen opslagruimte. De eerste is uiteraard de sleutel die u nodig heeft om het open te maken. Daarnaast heeft u ook een persoonlijke code waarmee alleen u toegang krijgt tot uw eigen spullen. Zo weet u zeker, geen mensen behalve u en vertrouwelingen hebben toegang tot de spullen die u in de opslagruimte heeft liggen. Alles is veilig. 

Ophaalservice

Naast de uitstekende service die u van Opslagman kunt verwachten bij de opslagruimtes zelf, hebben we nog een extraatje voor u. We bieden ook onze verhuisservice aan, waarmee het waanzinnig makkelijk wordt om uw spullen van uw woning naar de opslagruimte te verplaatsen. Met deze full-service kunt u ook gebruik maken van verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal. Wanneer u eenmaal op locatie bent, kunt u ook kosteloos gebruik maken van de interne transportmiddelen.

Related Posts

Waterschade aan je iPhone 5S. Wat moet je doen?

NuCall was onze redding in communicatie

Cryptocurrency, weet waar je in handelt voordat je er geld insteekt!