IIsutm
Image default
Computers / Security

Patchkast kopen?

Dat doet u natuurlijk bij Patchkast.com U vindt hier een ruim aanbod patchkasten van 10 of 19 inch. Een patchkast is een belangrijke factor voor een stabiel en betrouwbaar IT netwerk. Het biedt bescherming tegen vuil, oververhitting, diefstal en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast is het erg handig omdat al uw apparatuur op één plek gemonteerd en geïnstalleerd worden. De term patchkast is voortgekomen uit patchen. Met andere woorden: met het netwerk verbinding maken door UTP-kabels aan te sluiten op een patchpaneel om zo dankzij een switch een netwerksignaal naar verschillende plekken te sturen.

Ruim assortiment patchkasten

Het juiste formaat is van belang bij het kiezen van een patchkast. Ze zijn verkrijgbaar in 10 inch en 19 inch modellen. 19 inch varianten kunnen onderverdeeld worden in staande kasten, wandkasten en mini patchkasten. Voor een groot deel bepaalt het netwerk de grootte van de patchkast. In grote gebouwen staan vaak meerdere 19 inch patchkasten. In de regel mag de UTP bekabeling vanaf de patchkast naar werkplek niet langer zijn dan 100 meter. Een lange afstand zorgt voor kwaliteitsverlies van het signaal. In het assortiment van Patchkast.com vindt u een ruim aanbod 10 inch en 19 inch patchkasten. Daarnaast is er ook een compleet aanbod aanvullende accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan stekkerdozen, patchpanelen, legborden, ventilatorsets, afsluitbare lades, kooimoeren en nog veel meer.

Eenvoudig en veilig online bestellen

Gaat u een patchkast kopen? U bestelt bij Patchkast.com eenvoudig en veilig online. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Plaatst u op een werkdag voor 16.00 uur uw bestelling, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden wordt vanuit het magazijn. Weet u nog niet helemaal welke serverkast en/of accessoires u moet kiezen? De deskundige medewerkers adviseren u graag! Zo bent u er zeker van dat u een kast bestelt die het best past bij úw organisatie. Meer weten? Breng een bezoek aan de website

http://www.ds-it.nl/

Related Posts

Een virtual assistant van Sam assistants

Dit moet je weten over een patchkast