IIsutm
Image default
Computers / Security

SEO check – inzicht in uw website prestaties

 

Voor een goed presterende website, moet u eerst een SEO check doen. Wanneer u een website opzet, dan heeft u het doel hiermee uw klanten te bereiken. U bereikt uw klanten door hoog in Google te komen met online marketing. Dat wordt uiteindelijk weer bereikt door op de juiste wijze zoekmachine optimalisatie uit te voeren. Een website (SEO) check geeft u door een SEO scan gratis inzicht in de drie belangrijkste pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. In dit artikel worden deze behandeld, waarna u met een online marketing bureau van de SEO check in contact kunt komen om iets effectiefs op het gebied van zoekmachine optimalisatie te gaan doen.

1. Techniek website, 2. Content

De techniek van uw website is het eerste (en de basis van zoekmachine optimalisatie) wat gescand is in de gratis SEO check van een online marketing bedrijf. Er wordt toegelicht hoe uw website er op basis van technische aspecten zoals structuur, toegankelijkheid, websitesnelheid e.d. voor staat. Dit is van belang, omdat de Google de eerste indruk geeft en direct in negatieve zin beslissend kan zijn volgens de SEO scan. Het tweede deel van de website check is content. Deze dient niet dubbel geplaatst te worden en mag niet uit de losse pols geschreven zijn. SEO specialisten van een online marketing bureau weten precies hoe de content van uw pagina gericht moet worden op bepaalde zoekwoorden, om zo Google te stimuleren uw website hoger in Google te plaatsen.

3. Autoriteit

Het resultaat uit de eerste twee stappen is niet per se waardevol zonder een goede autoriteit. Zoals de SEO checker zal aangeven, heeft u namelijk pas echt wat aan de posities bovenaan in Google, omdat het verkeer dat naar uw website zoekt doorgaans niet verder kijkt dan de eerste 5 resultaten. Hiervoor moet de autoriteit beter zijn. Dit is direct het laatste aandachtspunt in de website (SEO) check, waarin er een online marketing advies gegeven hoeveel en waar er aan linkbuilding gedaan moet worden om dit te verbeteren. Schakel nu direct het SEO bureau SAM Online Marketing gratis in om voor u een geheel vrijblijvende SEO check uit te voeren. Hierna kunt u ervoor zorgen dat de aspecten techniek, content én autoriteit geoptimaliseerd worden en uw website bovenaan in Google komt te staan!

 

Related Posts

Hoe houdt u de nieuwe computer veilig?

De HP Latex printer, gewoon de goede keuze

Auto verkoop methode