IIsutm
Image default
Computers / Security

Surprise maken echt niet moeilijk

Moet je een surprise maken voor Sinterklaas of kerst? Dan heb je een paar goede ideeën nodig. Op internet kun je veel surprise ideeën net als Pinterest en Instagram. Op surprisemaken.picobit.nl vind je meer dan 100 surprise ideeën welke helemaal zijn uitgewerkt. Bij elk surprise idee staat dus uitgelegd hoe je hem in elkaar knutselt en wat je er voor nodig hebt.

 

Veel gebruikte materialen

Surprise maken? Materialen die veel gebruikt worden zijn papier, karton, wc rolletjes, kranten, aluminiumfolie, plakband, verf, watten en touw. De meeste materialen heb je vaak gewoon thuis liggen. Kranten en karton kun je vaak eenvoudig bij de supermarkt ophalen. Vooral de grotere supermarkten hebben bij de in/uitgang een hoop liggen. Ligt er niets, dan kun je het natuurlijk aan een van de medewerkers vragen.

 

Gereedschap

Surprise maken? Er zijn ook een aantal tools die je nodig hebt om een surprise in elkaar te knutselen. Een schaar, potlood en liniaal zijn vaak de basis gereedschappen. Ook een geodriehoek en lijm pistool kunnen erg handig zijn.

 

Het beste surprise idee

Het is leuk wanneer je de surprise kunt laten matchen met degene die je hebt of dat het past bij het cadeau. Heb je bijvoorbeeld een vrouw die helemaal gek is van makeup dan kun je bijvoorbeeld een make-up doos maken op lippenstift. Hierbij kijk je dan voornamelijk naar de eigenschappen van de persoon. Je kunt dus ook kijken naar het cadeau dat je weggeeft. Ga je bijvoorbeeld een usb stick geven, dan kun je in het groot een usb stick maken van papier en karton. De basis kun je gewoon knippen en plakken (of lijmen). Vervolgens kun je met de computer en printer een merk of design uitprinten en dat vervolgens weer op je kartonnen usb stick plakken.

 

Aantal ideeën

Om je nog een aantal ideeën te geven voor het surprise maken, hebben wij hier nog een kort lijstje:

 

#lego lego poppetje of lego steentje

#android android robotje

#pizza maak een pizza

#smartfoon maak een telefoon (android of iphone)

Related Posts

Wat is een raamuitzetter

Hoger in Google komen met SEO

Witgoed reparatie voor vaatwassers, wasmachines en koelkasten in Amsterdam.