IIsutm
Image default
Travel

Syv beste ting å gjøre i Berlin på ferien

Berlin er et av de vakreste stedene du kan besøke i Europa. Det har en rik historie, forbløffende turistattraksjoner i Berlin, og du vil spesielt elske dens unike visuelle appell og steder du kan sjekke ut. I denne listen vil du kunne finne noen av de kuleste tingene å besøke og opplevelser du kan prøve med en gang.

Riksdagen

Riksdagen huser parlamentet, og det er også en struktur som klarte å overleve bomber, brann, kriger og så videre. Det har også en neo klassisk appell, så hvis du liker historie og design, vil du elske dette.

Tempelhofer Feld

Å se en lukket flyplass som ikke fungerer lenger er veldig interessant. Det er en fantastisk flyplass med mange unike steder du kan se. De lar deg til og med rusle nedover luftveiene, noe som er veldig imponerende å vurdere.

Brandenburger Tor

Denne porten skilte de vestlige og østlige delene av Berlin. Det kule her er at du får se historien utfolde seg foran øynene dine. I dag er det bare en forbløffende rest fra fortiden og en av de beste tingene å sjekke ut i Berlin.

Museumsøya

Hvis du vil besøke Berlinmuseene, anbefaler vi deg å sjekke Museumsøya. Du har Altes, Neues, Bode og Pergamon-museene, samt Alte NationalGalerie. Det er definitivt de beste stedene å sjekke ut for Berlin Museums.

Gå på TV-tårnet

TV-tårnet i Berlin er ikonisk, det gjør det absolutt enkelt for deg å få tilgang til panoramautsikt over byen. Det er en fantastisk beliggenhet og en av de opplevelsene som mange mennesker liker bare fordi det er så morsomt, annerledes og fullt av kreative ideer. Du vil absolutt sjekke det ut, spesielt hvis du er en fan av unike steder og utforskning.

Berliner Dom

Denne katedralen ble bygget i 1905, den ser fantastisk ut, og den er en av de vakreste gamle bygningene i byen. Du kan til og med gå til toppen av katedralen, og de totale kostnadene er ikke så høye. Det er en fantastisk opplevelse for alle som er interessert i historie og god arkitektur.

Cruise Berlin gjennom en båt

Det er mange båtturer som hjelper deg å gå på elven Spree og nyte byen i all sin prakt. Det finnes også kajakkutleie hvis du er interessert i noe sånt. Ja, det er en veldig kul og morsom opplevelse, en du ikke vil gå glipp av bare fordi den er så ikonisk og morsom.

Berlin er en av de byene som er fulle av steder å besøke og ting å gjøre. Det er en god ide å velge Berlin-leiebiler og leietjenester generelt, siden du kan ha et kjøretøy klart for deg til enhver tid. Mer om bilutleie i Berlin her: https://www.autoprio.no/no-tyskland-by-berlin/. På denne måten kan du utforske byen med ønsket kjøretøy og ikke trenger å bekymre deg for dyre drosjeavgifter eller å håndtere offentlig transport. Berlin leiebiltjenester er den rette veien å gå hvis du vil utforske Berlin i ditt eget tempo, så gi dem et forsøk i dag!

https://www.autoprio.no