IIsutm
Image default
Computers / Security

Vergroot je bereik met Google Ads

Naar welke website ga jij als je iets zoekt? Hoogstwaarschijnlijk naar Google. Samen met jou gaat het overgrote deel van de internetgebruikers als eerst naar Google. In Nederland is dit maar liefst 95%! Niet zo gek dat ondernemers hier graag adverteren. Een Google AdWords campagne werpt in de meeste gevallen zijn vruchten af. Google AdWords is het online advertentieprogramma van Google. Dit online veilingsysteem biedt jou als adverteerder veel mogelijkheden om goed zichtbaar te zijn bij je potentiële klant. Advertenties hebben de laatste jaren een steeds prominentere plek gekregen in de zoekresultaten. Bij sommige zoekopdrachten verschijnen er zelfs vier tekstadvertenties, allemaal boven de normale organische resultaten. Dat klinkt natuurlijk mooi. Maar hoe begin je eraan? Denk er eens over na om AdWords uit te besteden aan een Google Ads specialist.

Wanneer start jouw Google Ads campagne?

Wanneer je start met Google AdWords is het van belang dat je eerst aan de gang gaat met de strategie. Zomaar adverteren op wat relevante zoekwoorden zonder gedegen onderzoek resulteert vaak in een niet-rendabele campagne. Je bedenkt eerst op welke zoekwoorden je wilt adverteren, bijvoorbeeld zoekwoorden gericht op de producten waar je veel marge op hebt. Ook moet er goed geanalyseerd worden waar de doelgroep zit, waar zij op zoeken, wat je concurrentie doet en of de landingspagina op je website wel goed aansluit op deze zoekwoorden. De voordelen van AdWords zijn onder andere dat je zelf alles tot in details kunt meten en bijhouden. Je hebt snel en direct resultaat en de kosten van de campagne heb je volledig zelf in de hand. Wel zo’n fijn idee toch?

Start vandaag nog

Traffic Today is de Google Adwords specialist en helpt je graag bij het opzetten van je Google AdWords campagnes. Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact op of plan een vrijblijvende afspraak.

https://www.traffictoday.nl/

Related Posts

Hoe houdt u de nieuwe computer veilig?

Op zoek naar meetapparatuur van Chroma

Het belang van Office 365 backup voor uw onderneming