IIsutm
Image default
Computers / Security

Verschillende machines bij Repromat kopen

Samen met een andere collega van mij hadden we de taak gekregen om op zoek te gaan naar een bedrijf die bepaalde printers verkocht, net zoals Repromat. Onze leidinggevende gaf aan dat het bedrijf behoefte had aan nieuwe machines om mee te werken. De machines die we al in bezit hadden, waren best oud en begonnen langzaam minder te functioneren. Daarom gingen we samen op pad.

Repromat had alles wat wij zochten

We hadden al een poos gezocht op het internet naar bedrijven, zoals Repromat, die alles in een verkochten. Zo hoefden we niet bij meerdere bedrijven onze bestelling doen en ging alles wat soepeler. Al snel kwamen we in contact met Repromat. We bekeken het gehele assortiment en ze hadden alles wat we moesten hebben. Nadat we contact hadden gelegd met onze baas over Repromat, en hij een go af, konden we een offerte aanvragen. Ze reageerde snel op de aanvraag en konden meteen onze spullen bestellen. Daarna kregen we een bevestiging via de mail dat het onderweg was. Na ongeveer twee weken hadden we de spullen binnen en gingen de mensen van Repromat de machines installeren. Toen kregen we een duidelijke instructie hoe alles in elkaar zat. Van elke knop tot het verwijderen van het document als het klaar was. Daarna hadden we de medewerkers bedankt en gingen ze door naar hun volgende bezorgadres.

Service

We hadden een specifieke printer maar net, en er was al iets geks mee aan de hand. Als we in kleur wilde printen, deed hij heel raar en lang over het drukken van een document. We namen meteen contact op met Repromat en binnen een paar uur hadden we al iemand op de stoep van Repromat. Hij kwam gratis de printer weer maken en binnen no-time konden we weer verder. Echt top service! Dat zie je niet veel meer tegenwoordig.

Bezoek de website

Bent u benieuwd of Repromat iets heeft voor uw bedrijf? Bekijk dan de webshop van Repromat via www.repromat.nl voor meer informatie over het bedrijf en de producten die zij verkopen. U kunt daar meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Related Posts

Hoe houdt u de nieuwe computer veilig?

ICT-bedrijf Roosendaal

Een grootformaat printer