IIsutm
Image default
Computers / Security

Voordelen van de autoveiling

Een autoveiling is de snelste manier of je auto te verkopen en bovendien zonder gedoe. Wie wel eens eerder een auto heeft verkocht (via een advertentiesite) weet waarschijnlijk wel wat er allemaal bij komt kijken om een auto te verkopen. Los van de kosten die je op voorhand moet betalen, komen er veel handelaren voorbij die een onzin voorstel gaan doen. Het lijkt bijna of er geen serieuze kandidaten meer te vinden zijn. De autoveiling is dé oplossing.

Veiling is snel

Je kunt bij een autoveiling snel en eenvoudig je auto verkopen en bovendien ook nog eens een goede prijs ervoor terug krijgen! Dit komt omdat je niet je auto voorlegt aan 1 autobedrijf maar meteen 5000. De kans dat je een goed bod krijgt is daarom ook vele malen groter. Bovendien is de autoveiling gratis en krijg je een vrijblijvend bod. Vind je het bod interessant dan hoef je deze alleen maar te accepteren en je hebt je auto verkocht. Vervolgens wissel je de contactgegevens uit en laat je de transactie plaatsvinden.

inruilen

De auto inruilen is ook een manier om snel en gemakkelijk van je auto af te komen. Echter moet je dan wel op zoek zijn naar een nieuwe auto. Koop je geen auto terug dan kun je natuurlijk ook niets inruilen. Bij inruil moet je er wel rekening mee houden dan je een stuk minder voor je auto terug krijgt dan dat je hem zelf gaat verkopen via de autoveiling. Ook hier geldt dat je van 1 bedrijf een prijs krijgt te horen in plaats van 5000. De kans dat je een goede prijs terug krijgt bij inruil is erg klein. In praktijk krijg je 30% minder voor je auto terug dan de goedkoopste (zelfde merk/type/bouwjaar) die je op Marktplaats terugvindt. Zonde van je geld natuurlijk. Daarom kun je het beste altijd eerst de autoveiling raadplegen en je auto gratis laten voorzien van een bod. Is het bod niets dan kun je altijd nog verder kijken. Is het bod interessant dan kun je de auto daar meteen voor verkopen en heb je de auto ook daadwerkelijk verkocht voor het genoemde bedrag.

Meer auto weetjes? Ga dan naar https://autocup.nl/

Related Posts

De kringloop winkel

Laptoptassen in verschillende designs en kleuren

De nieuwe revolutie van de lokale maakindustrie met de 3d printer