IIsutm
Image default
Computers / Security

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Windows, een van de meest bekende termen met betrekking tot de computerwereld. Mensen die zijn opgegroeid met computer kennen in de meeste gevallen niet anders dan windows. Naast windows zijn er natuurlijk nog een aantal andere soorten besturingssysteem. Toch wordt er vaak rekening gehouden met de twee soorten besturingssystemen, die van Windows en van Apple.

Waar ben jij fan van?

Het is vaak een gewenning of een systeem waar je van jongs af aan mee op groeit. Dit is er vaak moeilijk uit te krijgen en het is dan ook niet gek dat je hier een grote deel van je leven aan vast blijft zitten. Tuurlijk is het mogelijk om te wisselen van besturingssysteem en toch zie je dat dit niet vaak gebeurt. Het is dan ook niet gek dat wanneer jij ergens fan van bent je hier ook fan van blijft. Dit komt vaak omdat je vertrouwd bent aan een soort merk of systeem je hier ook al mogelijkheden van weet en je hier niet meer van af wilt. Wanneer je weet hoe iets werkt heb je hier altijd mee gewerkt da is en blijft het mogelijk hier meer van te ontdekken. In de meeste gevallen komen er na een bepaalde periode ene nieuwe variant tot de beschikking en komen hier nieuwe aspecten aan het licht.

Het veranderen van licenties

Als je werkt met bijvoorbeeld windows 7 dan heb je hier een licentie voor nodig zodat het naar behoren werkt. Wanneer je deze niet hebt is de kans groot dat er geen updates door komen en je na verloop van tijd hier niet meer mee kan werken. Toch is het mogelijk om te veranderen van variant om vervolgens een Windows 10 licenties aan te schaffen. Hierdoor wordt het mogelijk om in een andere omgeving te werken en ervoor te zorgen dat je de mogelijkheid hebt alles up to date te houden. Wanneer je een besturingssysteem via een illegale weg hebt verkregen dan is het risico een stuk groter dat je hier ook virussen en andere nare praktijken mee naar binnen haalt. Dit kan ervoor zorgen dat je computer of laptop niet meer naar behoren werkt of je gegevens niet meer veilig zijn. Wees verstandig en voorkom dit.

https://softwarelicense4u.com/

Related Posts

Waarom kiezen voor een HP laptop?

De nieuwe revolutie van de lokale maakindustrie met de 3d printer

Büro mieten in Zürich