IIsutm
Image default
Computers / Security

Waar moet een conversiegerichte website aan voldoen?

 

Websites worden professioneler en professioneler, zo ook in een concurrerende markt als Amsterdam. Ondernemers vechten elkaar de tent uit om zich online te kunnen profileren en hun business op gang te kunnen houden. Enerzijds is dit een goede ontwikkeling voor de consument; websites worden steeds unieker, professioneler en gebruiksvriendelijker. Anderzijds betekent dit dat je als ondernemer niet achter kunt blijven en mee moet gaan met deze trends. Waar moet een moderne, conversiegerichte website eigenlijk aan voldoen?

Responsiveness

Allereerst is het hebben van een responsive design een must. Niet langer komt je ermee weg om een website te hebben die gebrekkig reageert op apparaten van verschillende groottes en breedtes. Als uw website zich niet automatisch aanpast aan smartphones en tablets, en geen mobiel design heeft, zullen bezoekers uw website binnen de kortste keren verlaten.

Snelle laadtijd

Die steeds kritischer wordende bezoeker uit zich ook in het steeds ongeduldiger worden. Niet alleen moet een website tegenwoordig 100% geschikt zijn voor mobiele apparaten, ook moet deze pagina’s razendsnel kunnen laden. Voorheen kon je er nog mee wegkomen om pagina’s te hebben die er 30 seconden over deden om te laden, tegenwoordig ben je de bezoeker dan geheid kwijt.

Interactie

Het belangrijkste doel van een website is het behalen van conversie. Als bezoekers niet de actie ondernemen die je wilt, waarom heb je dan een website? Om deze conversie te bevorderen, is het belangrijk om genoeg interactie te hebben. Het is niet wenselijk om de bezoeker dood te gooien met allerlei pop ups, maar een chatfunctie, een belknop en een contactformulier zijn wel het minste waar een website tegenwoordig aan moet voldoen.

SAM Design

Wil je ook mee met de tijd, en wil je een professionele website laten maken door een webdesigner uit Amsterdam? SAM Design helpt u verder. Bekijk direct de mogelijkheden!

 

Related Posts

Surprise maken echt niet moeilijk

Dit moet je weten over een patchkast

Het vinden van een juist bedrijf