IIsutm
Image default
Computers / Security

Waarom kiezen voor een HP laptop?

HP heeft de nummer 1 positie bereikt, dankzij de zeer sterke scores van de recensies, stellaire ontwerpen, indrukwekkende innovaties en de beste waarde en selectie.

HP laptop: belangrijkste sterke punten

Een blik op een systeem als de HP Spectre Folio vertelt je dat HP voorop loopt in plaats van volgt, om nog maar te zwijgen van attente aanrakingen zoals schuine USB-poorten. Het integreren van een handige kill-schakelaar voor de webcam op meerdere laptops en het verbeterde SureView-scherm voor zakelijke laptops zijn twee goede voorbeelden.

HP laptop: belangrijkste zwakheden

Ondersteuning kan beter zijn: Op basis van onze undercovertesten zouden HP’s vertegenwoordigers wat transparanter kunnen zijn over waarom ze je systeem moeten overnemen en voor hoe lang.

HP heeft een geweldig jaar achter de rug. Van de 16 HP laptops die we de afgelopen 12 maanden hebben beoordeeld, hebben er negen onze award ontvangen. Die uitstekende verhouding is nog indrukwekkender als je bedenkt dat de diversiteit aan laptops die een viersterren- of hogere waardering hebben gekregen, waaronder Chromebooks, cabrio’s en werkstations, nog indrukwekkender is. De laptops van HP hadden gemiddeld 3,9 sterretjes op 5, en geen enkele laptop kreeg een score lager dan 3,5.

Ontwerp HP laptop

HP weet altijd een mooie, elegante laptop te maken. Geloof je ons niet? Dan is de 15-inch Spectre x360 met zijn Poseidon Blue aluminium chassis en gouden accenten een lust voor het oog, of zijn donkergrijze as en koperen neven die net zo strak en flexibel zijn.

Nog steeds niet overtuigd? Bekijk de Folio die aluminium en leer op een behendige manier transformeert tot een showstopping systeem dat er goed uitziet, ongeacht waar je het voor gebruikt. Met zijn afgeschuinde achterranden is de ZBook Studio x360 G5 een absolute knaller. Zij slaagden er zelfs in om Chromebooks er goed uit te laten zien met de zilverkleurige droom die de Chromebook X2 is.

Ondersteuning en garantie HP laptop

HP’s technische ondersteuning was niet heel goed in onze tests. De beste agenten lijken hun social media-accounts te bemannen, waar we snelle, efficiënte – en belangrijkste, correcte – antwoorden kregen. Hun telefoon agenten verstrekten ofwel onjuist of onvolledig advies, en kan bijna een half uur duren om een vraag te beantwoorden die zou moeten hebben genomen een paar minuten.

HP dekt alle kosten op de technische ondersteuning, die begint bij een vrij standaard een jaar garantie met 90 dagen telefonische ondersteuning. Een handvol optionele add-ons, waaronder een verlenging van drie jaar met ondersteuning voor onvoorziene schade, zijn beschikbaar.

Innovatie HP laptop

HP durfde het afgelopen jaar anders te zijn en het beste voorbeeld daarvan is de HP Spectre Folio. In plaats van de gebruikelijke flip-around of afneembare 2-in-1 route, creëerde het bedrijf iets unieks, met een lederen ontwerp en een uniek scharnier dat het overstappen van laptop naar tablet-modus met één hand een makkie maakt.

 

Related Posts

BBQ liefhebber? Koop dan een Big Green Egg!

Hoe kun je aan cloud hosting doen?

De gebruiksvriendelijke en betrouwbare Ajax alarmsystemen