IIsutm
Image default
Computers / Security

Wat zijn Facebook recensies

Facebook recensies zijn beoordelingen op je Facebook pagina. Op de voorpagina zie je rechtsboven (op een laptop/pc) blauwe sterren staan met een cijfer erbij. In totaal kunnen er 5 sterren staan met een maximale beoordeling van 5.0. De sterren en cijfers geven de gemiddelde beoordeling aan van al je recensies. Heeft een persoon je een recensie van 4 sterren dan zal er op de voorpagina een 4.0 verschijnen. Zijn er 2 personen geweest die een beoordeling hebben gedaan en is dat 1x 4 sterren en 1x 5 sterren geweest dan krijg je een 4.5 als cijfer.

De buitenwereld

Omdat de blauwe review sterren snel in het oog springen trekken ze ook meteen de aandacht. Heb je 1, 2 of 3 sterren dan kom je niet heel positief over. Omdat er in totaal 5 sterren te behalen zijn, kun je de sterren vermenigvuldigen met 2 om zo een rapportcijfer uitrekenen.

  • 5 sterren = 10 (uitmuntend)
  • 4 sterren = 8 (heel goed)
  • 3 sterren = 6 (voldoende)
  • 2 sterren = 4 (onvoldoende)
  • 1 ster = 2 (slecht)

Facebook recensies kopen

Om van een slecht rapportcijfer af te komen of te voorkomen dat je cijfer ineens inkakt na een slechte beoordeling, kun je Facebook recensies kopen. Wanneer je bijvoorbeeld 25 recensies koopt van 5 sterren dan doen enkele slechte beoordelingen niet zo veel en blijf je 4,5 tot 5 sterren behouden. Hierdoor haakt niet direct het publiek af omdat ze denken dat je slecht of niet betrouwbaar bent.

Mensen geven je niet altijd een recensie met commentaar. Vaak krijg je gewoon 4 of 5 sterren als ze tevreden zijn. Hier gaat het dan alleen om een cijfer. Men kan wel informatie opgeven om zodoende de recensie te onderbouwen maar veel mensen nemen hier niet de moeite voor. Geeft men een slechte review dan wordt er vaker commentaar bij gegeven. Met andere woorden onderbouwen ze wat er niet goed of heel slecht was.

Wanneer plaatsen mensen uit zichzelf een recensie

Tevreden mensen gaan in praktijk niet zo vaak een positieve recensie achterlaten. Wanneer men negatief is over iets en dus ontevreden is, is er vaak meer redenen om een negatieve recensie achter te laten. Dit doet men vanwege het ontevreden gevoel dat achterblijft. Vaak kun je dit door een kleine compensatie wegnemen. Omdat je eerder een negatieve beoordeling krijgt, is het best zinvol om een aantal positieve Facebook recensies te kopen.


Related Posts

Hoger in Google komen met SEO

Het zoeken van een goed hostingbedrijf

Het kopen van aluminium kozijnen, waar doe je dat?