IIsutm
Image default
Computers / Security

Windows Server 2016 is nog volwassener geworden

Windows server 2016 is de laatste versie van Microsoft Windows Server die qua interface gelijk aan Windows 10 is ontwikkeld. Het is bovendien de opvolger van Windows Server 2012 en Windows server 2012 R2. Of het nu gaat on een hyper-V Server of de nieuwe Nano Server Windows Server 2016 is een unieke oplossing voor uw bedrijfsnetwerk en of datacenter. Het unieke aan deze nieuwste versie van Microsoft server is afgestemd op de laatste ontwikkelingen van de Azure cloud. Hierbij maakt het gebruik van dezelfde reken, opslag en netwerk virtualisatie mogelijkheden.

Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er nog meer?

Naast de eerdergenoemde mogelijkheden als Azure Public introduceert Windows Server 2016 nieuwe functionaliteiten om het besturingssysteem beter te beveiligen tegen bedreigingen van buitenaf. Ook is er een vereenvoudigde virtualisatie met nieuwe opties en verbeterde stabiliteit. Voor de opslagmogelijkheden is er een verbeterde controle maar vooral meer uitgebreidere mogelijkheden die software defined opslag mogelijk maakt. De nieuwe network stack maakt het mogelijk de SDN-architectuur van Azure als onderdeel van uw datacenter te gebruiken. Hierbij is er ook een betere manier van distributie, packagen, managen en testen en beveiligen van uw bedrijfsapplicaties noodzakelijk. Of het hier nu om een on-premise of cloud installatie gaat de Windows container en Nano server komen met nieuwe OS deployed opties hiervoor.

Maar hoe kan ik me nu trainen?

Je kunt momenteel verschillende soorten van trainingen volgen. Hierbij moet je dan o.a. denken aan een upgrade training voor systeembeheerder en of consultants maar ook individuele trainingen om uiteindelijk te certificeren via verschillende examens. Ongeacht of u nu voor het eerst een training gaat volgen of een gevorderde gebruiker bent bij TailorIT IT Beheer kunt u vanuit elk niveau aan uw training beginnen. Neem gerust een kijkje naar het aanbod voor Windows Server 2016 Trainingen.

Related Posts

Goedkoop slotenmakersbedrijf

Een vps server

Een grootformaat printer